Zëvendëskryeministrja përgjegjëse për politika të qeverisje së mirë, Sllavica Gërkovska, sonte në emisionin “Click Plus” në TV21, tha se asnjëherë nuk është ndarë nga perceptimi i një qytetari të thjeshtë. Sipas saj, sa herë që merren vendime, udhëhiqen nga ai perceptim. “Të gjithë duam të…

Lexo më Shumë

Sport

Shëndetësi


Portali është në pronësi të Almakos, lajmet dhe informacionet tjera nga portali nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi. Për të shfrytëzuar informatat e këtij portali ju lutemi kontaktoni personat përgjegjës, ose shkruani në email-in oficial të portalit.


ALMAKOS MEDIA GROUP
Adresa:
Miroslav Krleza 14, 1000 Shkup, Maqedoni Veriore

Tel/fax: +389 71 322 229
Email: [email protected] | [email protected]

© 2023 Almakos. Të gjitha të drejtat e rezervuara!
close button