Category: Auto & Tech

Këto janë 10 modelet më të kërkuara në tregun gjerman

13/05/2022

Çmimet e vetu ave të pë do u a, këto ja ë 10 modelet më të kë kua a ë t egu gje ma . ... Read More

Forbes promovon platformen e krijuar në Kosovë

10/05/2022

Një tjetë sukses ë a e ë dë kombëta e, Fo bes p omovo platfo me e k ijua ë Kosovë. E ude a, jë ... Read More

iPhone 14 vjen në muajin shtator, ndryshime “drastike” në dizajn?

10/05/2022

Për iPhone 14 po flitet që një kohë të gjatë dhe si duket kjo do të vazhdojë deri në muajin shtator, kur do të “shoh ... Read More

Kjo veturë Audi Sport Quattro e vitit 1984 mund të shitet deri në 1,000,000 euro

08/05/2022

Veturat nga vitet 1980 dhe 1990 janë shumë të popullarizuar edhe tani dhe disa nga makinat që ishin gjithmonë të shtrenjta tani po arrijnë shifra ... Read More

Bill Gates perqëndrohet në Hidropanele si e ardhmja e ujit

30/03/2022

Burimi Hidropanelet globale krijojnë ujë të pijshëm nga ajri duke e transportuar në vendet ku ka mungesë të madhe. Në vitin 2014, CEO i kompanisë, ... Read More

Publikohet lista me 25 modele prej të cilave duhet “ruheni” nëse bleni veturë të përdorur

28/03/2022

Magazina britanike “What Car” ka publikuar rezultatet e hulumtimit tradicional lidhur me kualitetin dhe sigurinë e veturave. Në bazë të anketave të realizuara me 13 ... Read More

NEWSTOP BLOGERI I KOSOVËS NDAN 5 KËSHILLA PËR T’U BËRË VIRALE NË MEDIAT SOCIALE

10/03/2022

Për të deklaruar çdo kompani në këtë aspekt të reduktuar periudhë të kompjuterizuar, është e domosdoshme që të gjithë ne të jemi të arritshëm përmes ... Read More

Njoftim i rëndësishëm për përdoruesit e Tik Tok

13/02/2022

Pë do uesve të TikTok-ut u është të hequ vë ejtja lidhu me pë do imi e jë aplikacio i ga ky jet social. Pë ... Read More

Zuckerberg mund të mbyllë Facebook-un dhe Instagram-in në Evropë

07/02/2022

Kompania “Meta” paralajmëron se Facebook dhe Instagram mund të mbyllen në të gjithë Evropën. Ky paralajmërim lidhet me rregullat evropiane të të dhënave që pengojnë ... Read More

Ja sa do të jetë vlera e Bitcoin në vitin 2025

28/01/2022

Sa do të jetë vle a e Bitcoi ë viti 2025 Bitcoi (BTC), k iptomo edha e pa ë dhe më e suksesshme ë botë, ... Read More

Vlera e Bitcoin bien në nivele rekord

23/01/2022

Vle a e Bitcoi bie ë ivele eko d, pothuajse 50% që ga ë to i Bitcoi ka humbu pothuajse gjysmë e vle ës së ... Read More

A duhet investesuar në Bitcoin gjatë këtij viti? Ja çka paralajmërojnë ekspertët

21/01/2022

A duhet i vestesua ë Bitcoi gjatë këtij viti? Bota e k iptovalutave shpë theu ë viti 2021, me je ëz ë mba ë botë ... Read More