Category: Kryesore

33 viktima dhe 946 raste të reja me COVID

02/12/2020

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit janë kryer 2 564 teste të dyshuara për CoViD-19 dhe prej tyre 946 kanë rezultaur ... Read More

Ndotja e ajrit do të vazhdojë edhe këtë vit

02/12/2020

100 ditët e para të Ministrisë së Ekologjisë nuk do të regjistrojnë asgjë të re, krahasuar edhe me periudhën e mëparshme, nën drejtimin e ministrit ... Read More

Qeveria: Të vdekurit nga korona mund të mos varrosen me arkivol metali

02/12/2020

Në seancën e djeshme të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut është sjellë përfundimin se nuk është rregulluar ligjërisht që një person i cili vdes nga ... Read More

Bojan Jovanovski është përjashtuar nga salla e gjykimit

02/12/2020

Pas disa vërejtjeve se po e shkel rrjedhën e gjykimit gjykatësja Sofçe Gavrillova – Efremova, e përjashtoi nga salla e gjykimit të akuzuarin e parë ... Read More

Gjyqësori me mangësi serioze! Tupançevski: Numri i lëndëve të vjetërsuara është për “Guinness”

02/12/2020

Defekt serioz në sistemin gjyqësor. Kështu konstatuan njerëz të shquar nga sfera gjyqësore. Nevojitet të pastrohet gjyqësori dhe të bëhet dallim mes gjykatësve të mirë ... Read More

Buçkovski: Jam i bindur se do të gjejmë zgjidhje

02/12/2020

Përfaqësuesi i veçantë për Bullgarinë, Vllado Buçkovski shprehet i bindur se do të gjendet zgjidhje, por jo edhe për shtatë ditë. “Ndoshta do të na ... Read More

Postat e Maqedonisë, pritet vendimi i qeverisë për bankën e re

02/12/2020

Kanë kaluar pesëmbëdhjetë ditë që kur “Postat e Maqedonisë ” vendosi që operacionet e pagesës postare të kryhen përmes Halk Bank. Por, banka nuk mund ... Read More

Carovska në takim ministror për Ballkanin Perëndimor: Me bashkëpunim dhe mbështetje të përbashkët të BE-së deri tek zgjidhjet innovative në arsim

02/12/2020

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska mori pjesë në punimet e takimit ministror në Platformën për arsim dhe trajnim, hulumtim dhe inovacione të vendeve ... Read More

Shilegov: Anijet në Vardar duhet të zhvendosen

02/12/2020

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov, vlerëson se anijet në lumin Vardar duhet të zhvendosen. “Janë krijuar kushtet e para për zhvendosjen e tyre ... Read More

VMRO vijon protestat para institucioneve

02/12/2020

Opozita maqedonase proteston edhe sot në Shkup dhe në 15 qytete të tjera, për të shprehur revoltën ndaj kontestit mes Shkupit e Sofjes. VMRO DPMNE-ja ... Read More

Angellovski: Kontrollet e përforcuara në trafik i kanë ulur aksidentet në trafik

02/12/2020

Kontrollet e përforcuara në trafik i kanë anuluar aksidentet në rrugët në shtet, deklaroi zëdhënësi i MPB-së Toni Angellovski. Në konferencën për shtyp në Manastir ... Read More

Kovid-19 në rajonin e Tetovës: Muaji nëntor më i vështirë deri tani, me mbi 1,600 të infektuar dhe 56 të vdekur

02/12/2020

Në Tetovë dhe pesë komunat përreth vetëm gjatë muajit nëntor ka pasur 1.632 persona të infektuar me Kovid-19, me këtë, i bije që nëntori të ... Read More