Author: Isen almakos

Kryetari i komunës së Gazi Babës, Boban Stefkovski, mëngjesin e sotëm ka vizituar kompanitë të cilat janë përgjegjëse për mirëmbajtjen dimërore në territorin e kësaj komune. “Komuna e Gazi Babës është gati për mirëmbajtjen dimërore. Kam vizituar operatorët ekonomikë që kanë obligim mirëmbajtjen dimërore në territorin e komunës së Gazi Babës. Shërbimet dhe shtabi i krizës në komunën e Gazi Babës janë gati për t’u përballur me të gjitha sfidat që sjell periudha dimërore e vitit”, siguron Stefkovski. Ai porositi qytetarët e komunës Gazi Babë të jenë të qetë dhe se është siguruar sasi e mjaftueshme e kripës dhe mekanizimi…

Lexo më Shumë

Kryetari i Komunës së Gazi Babës, Boban Stefkovski e filloi vitin e ri 2023 me një aktivitet humanitar. Ai së bashku me drejtorin e NPK-së Atanasovski sot në mëngjes kanë vizituar familjen Zdraveski nga lagja Çento. Kryetari Stefkovski ka njoftuar për vizitën përmes një postimi në faqen e tij zyrtare në Facebook, ku ka shkruar: Humanizmi dhe solidariteti do të jenë udhërrëfyesi ynë edhe në vitin e ri 2023. Sot në mëngjes kemi realizuar një vizitë humanitare në familjen Zdraveski në Çento. Me Historinë jetësore të Vales u njoftova në një nga ditët e pritjes së qytetarëve në komunë në…

Lexo më Shumë

Kryetari i Komunës së Gazi Babës, Boban Stefkovski, gjatë natës së mbrëmshme të ndërrimit të viteve, ka vizituar shërbimet publike kujdestare në Stacionin Policor Gazi Babë, Brigadën e Zjarrfikësve të Qytetit të Shkupit dhe Ambulancën në Çento. Kjo është hera e parë që kryetari i komunës së Gazi Babës viziton shërbimet publike në natën e ndërrimit të viteve. Kryetari Stefkovski ka njoftuar për vizitën përmes një postimi në faqen e tij zyrtare në Facebook, ku ka shkruar: Është detyra jonë që gjithmonë të punojmë në interes të qytetarëve dhe të krijojmë kushte për mbrojtjen e qytetarëve tanë. Sonte vonë vizitova…

Lexo më Shumë

Kryetari i Komunës së Gazi Babës, Boban Stefkovski, në faqen e tij zyrtare në Facebook, ka postuar një video nga fjalimi i tij urues për Vitin e Ri. “Nga zemra, në emrin tim dhe në emër të familjes sime, uroj që të gjitha dëshirat tuaja të realizohen. Paçi ngrohtësi në shtëpinë tuaj dhe gëzim me të dashurit tuaj. Jeta na ka mësuar të jemi të durueshëm dhe solidarë. Paçi zemër të madhe, respektoni njëri-tjetrin dhe ndihmoni njëri-tjetrin! Qofshin 365 ditët e ardhshme të vitit të ri 2023 plot shëndet, lumturi të pamasë dhe mirëqenie në shtëpinë dhe familjen tuaj! Gëzuar…

Lexo më Shumë

Mbrëmë është djegur ndërtesa e ish-shtëpisë për jetimë dhe përkujdesje prindërore “Ranka Milanoviq”, ku tani jetojnë personat e pastrehë. Kryetari i Komunës së Gazi Babës, Boban Stefkovski, ka njoftuar se zjarri është shuar dhe nuk dihen pasojat e tij. Ai shtoi se është shpëtuar një jetë njerëzore, si dhe është lënduar një zjarrfikës. “Zjarri në ish-shtëpinë “Ranka Milanoviq” është shuar plotësisht. Zjarrfikësi Ivo Cvetkovski, të cilin mëngjesin e sotëm e shpallëm zjarrfikës të vitit, sot ka shpëtuar një jetë njerëzore dhe ka përfunduar me lëndime të lehta. Falënderoj komandantin dhe tërë njësinë e zjarrfikësve të Qytetit të Shkupit, që sonte…

Lexo më Shumë

Kryetari i komunës Gazi Babë, Boban Stefkovski, sot në ambientet e komunës ka zhvilluar takim me Aleksandar Kolevskin, i cili është zgjedhur polici më i mirë për vitin 2022. “Aleksandar Kolevski nga stacioni policor i juridiksionit të përgjithshëm Gazi Babë është zgjedhur polici më i mirë për vitin 2022. Gjatë gjithë vitit, Kolevski shkëlqeu në punën e tij dhe ai u zgjodh pas një procedure të zbatuar në kuadër të stacionit policor. Aleksandar Kolevski do të përfitojë një shpërblim në të holla nga komuna e Gazi Babës”, ka shkruar Stefkovski.

Lexo më Shumë

Kryetari i Komunës së Gazi Babës, Boban Stefkovski, në një postim në faqen e tij zyrtare në Facebook, bën të ditur se është lëshuar vendimi për ndërtimin e sallës së re sportive të shkollës “Naum Ohridski” në fshatin Bullaçan. “SHFK Naum Ohridski në Bulaçan po bëhet me sallë të re sportive shkollore! Sot në mëngjes nënshkrova Vendimin për miratimin e ndërtimit të sallës së re të shkollës “Naum Ohridski” në Bullaçan. Nxënësit nga Bulaçani do kenë kushte moderne për realizimin e orëve të edukimit fizik dhe shëndetësor. Një tjetër premtim nga programi zgjedhor po realizohet! Gazi Baba duhet me vepra!”,…

Lexo më Shumë

Sot më 23 dhjetor 2022 është bërë prezantimi i Kadastrës së Gjelbër të Komunës Gazi Babë. Ky ishte premtimi i kryetarit të komunës, Boban Stefkovski, gjatë fushatës zgjedhore. “Komuna e Gazi Babës behet me kadastër të gjelbër! Një tjetër premtim nga programi zgjedhor është duke u realizuar. Komuna e Gazi Babës është një nga komunat në Maqedoni dhe në rajon që e bazon punën e saj në parimet e zhvillimit të qëndrueshëm dhe përmirësimit të cilësisë së jetës së qytetarëve të saj”, njoftoi me këtë rast Stefkovski. Sipas tij, krijimi i Kadastrës së Gjelbër do të jetë baza për promovimin…

Lexo më Shumë

Në buxhetin për vitin 2023 parashikojmë 73.000.000 denarë për rehabilitimin dhe revitalizimin e rrugëve, njoftoi kryetari i komunës Gazi Babë, Boban Stefkovski. “Për asfaltimin e rrugëve për herë të parë në historinë e komunës ndahen 73.000.000 denarë. Përcaktimi im i qartë është Gazi Baba pa baltë, që do të thotë se deri në fund të mandatit nuk do të ketë rrugë të paasfaltuar në komunën e Gazi Babës”, njoftoi Stefkovski. Para disa ditësh Këshilli Komunal i Gazi Babës me shumicë votash miratoi buxhetin për vitin 2023.

Lexo më Shumë

Këshilli i Komunës së Gazi Babës në seancën e sotme të rregullt ka miratuar buxhetin e Komunës së Gazi Babës për vitin 2023. Ne miratuam një buxhet zhvillimor që do të zbatohet dhe do të ofrojë kushte më të mira për të gjithë qytetarët, tha me këtë rast kryetari i komunës, Boban Stefkovski. “Ky buxhet është konceptuar sipas kërkesave reale të qytetarëve dhe është rezultat i një dialogu gjithëpërfshirës civil në kuadër të të cilit kemi zhvilluar takime me qytetarët në të gjitha komunitetet urbane dhe lokale, si dhe takime me ekonominë dhe të gjitha grupet këshillimore. në Këshillin e…

Lexo më Shumë

Shoqata e Pensionistëve të Gazi Babës kanë dekoruar kryetarin e komunës, Boban Stefkovski me rastin e jubileut të 50 vjetorit të ekzistencës së saj. Për bashkëpunimin e suksesshëm dhe projektet e realizuara në periudhën e kaluar ata e shpërblyen Stefkovskin me një pllaketë. “Gjithashtu dua të përgëzoj publikisht pensionistët për frymën gazmore dhe energjinë që mbartin brenda vetes. Do ta kenë gjithmonë mbështetjen time si kryetar i Komunës së Gazi Babës, sepse e meritojnë. Pensionistët janë persona që kanë përfunduar jetën e tyre të punës dhe shumica e tyre kanë investuar personalisht në shumë procese shoqërore që janë realizuar në…

Lexo më Shumë

Kryetari i komunës Gazi Babë, Boban Stefkovski, ka pritur sot ambasadorin e ri të Hungarisë në Maqedoninë e Veriut, András Klein. Në takim Stefkovski ka njoftuar ambasasorin Klajn për bashkëpunimin e shkëlqyer që ka komuna e Gazi Babës me Shoqatën e Hungarezëve në Teledom Maqedoni, si dhe për aktivitetet e realizuara në periudhën e kaluar. “Komuna e Gazi Babës është duke punuar intensivisht në përgatitjen e dokumentacionit të projektit për ndërtimin e parkut maqedono-hungarez në lagjen Triangla, të cilin besoj se do ta ndërtojmë në bashkëpunim të përbashkët me ambasadën hungareze në Republikën e Maqedonisë”, ka shkruar Stefkovski pas takimit.

Lexo më Shumë