Tetovë :Arrestohet një shtetase e Kosovës

Tetovë :Arrestohet një shtetase e Kosovës

Dje rreth orës 20:45, në Bllokun 82 në Tetovë, efektivët e policisë të SPB Tetovë e kanë arrestuar shtetasen e Kosovës Xh.M. (44), e cila kishte hyrrë ilegalisht në vendin tonë, ku po qëndronte e padeklaruar informon Tetovasot .
E njëjta është mbajtur në Stacioni Policor Tetovë, prej ku edhe është dorëzuar në Departamentin për Krime Ndërkufitare, Migrim, Të Huaj dhe Ripranim për procedura të mëtejshme.Ts