Policia në Gostivar arrestoi një person që sulmoi një 22 vjeçare

Policia në Gostivar arrestoi një person që sulmoi një 22 vjeçare

Mbrëmë rreth orës 22:45, në rrugën ,,Leningradska,, në Gostivar, pjestarët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, e kanë privuar nga liria 20-vjeçarin M.M. nga Gostivari, i cili më herët në rrugët “Mara Ugrinova” dhe “APJ (JNA)” në Gostivar, e ka sulmuar fizikisht 22-vjeçaren A.M. nga Gostivari informon Tetovasot .
Personi në fjalë është ndalua në Stacionin Policor Gostivar për pastrimin dhe dokumentimin e çështjes, pas së cilës kundër tij do të ngritet parashteresë përkatëse.