Policia dënon shoferin me 100 euro, në targa kishte të zbehur shkurtesën MK

Policia dënon shoferin me 100 euro, në targa kishte të zbehur shkurtesën MK

Një qytetar i Manastirit duhet të paguajë një gjobë prej 100 eurove, për shkak se policia ka konstatuar se targat e regjistrimit të makinës së tij nuk janë mund të lexohen mjaftueshëm, respektivisht targat janë zbehur.

Nga fotografia që shoferi ka postuar në rrjetet sociale, mund të vërehet se vetëm shkurtesa MK është zbehur dhe pjesa tjetër e regjistrimit është e lexueshme.

Shoferi ishte ndaluar në vendkalimin kufitar “Mexhitlija” në kufi me Greqinë. Polici gjatë dënimit ishte thirrur në nen 37 të Ligjit për makinat.

Loading…

TAGS