Personi që kreu vrasjet në Prishtinë, ishte në proces të divorcit me gruan

Personi që kreu vrasjet në Prishtinë, ishte në proces të divorcit me gruan

Një vrasje e trefishtë ka ndodhur sot në lagjen Dardania në Prishtinë, ku një burrë ka vrarë gruan, nusen e djalit dhe më pas veten.

Personi që kreu këtë vrasje ka qenë i moshës 61 vjeçare, gruaja e vrarë 60 vjeç ndërsa nusja e djalit 28 vjeçare.

Lexo po ashtu:

Krejt kjo ka ndodhur në sy të fëmijës dy vjeçar.

Lexo po ashtu:

Mësohet se i ndjeri Hasan K. Ishte në proces të divorcit me gruan e tij. H.K./KosovaPress/

TAGS