Ky është personi që vrau gruan, renë dhe veten (Foto)

Ky është personi që vrau gruan, renë dhe veten (Foto)

Një vrasje e trefishtë ka ndodhur sot në lagjen Dardania të Prishtinës, kur një burrë ka vrarë gruan, nusen e djalit dhe më pas veten.

Policia e Kosovës dhe Prokuroria kanë dhënë detajet lidhur me këtë vrasje. Është bërë e ditur se dorasi, i cili më pas ka vrarë veten është një 61 vjeçar, i cili më pas ka vrarë veten është një 61 vjeçar, kurse dy viktimat, bashkëshortja e dorasit një 60-vjeçare dhe reja e tyre një 28-vjeçare.

Lexo po ashtu:

Mediat kanë bërë publikë edhe emrat e viktimave, ku thuhet se dorasi është Hasan Krasniqi, kurse dy viktimat e tjera janë Hysnije dhe Remzije Krasniqi.

Lexo po ashtu:

Në rrejtet sociale është publikuar fotografia e burrit, Hasan Krasniqi,  i cili dyshohet se kreu vrasjet. Emri i tij është Hasan Krasniqi.

Lexo po ashtu:

Ndërkohë në banesën ku ka ndodhur krimi janë prezente ekipet e forenzikës dhe po pritet nxjerrja e trupave.

Prokuroria ka njoftuar se dorasi kishte probleme mendore duke shtuar se ai më herët kishte ushtruar dhunë në familje.

TAGS