Gjobiten 65 vozitës në Saraj, 15 pa patentë shoferi

Gjobiten 65 vozitës në Saraj, 15 pa patentë shoferi

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditë së djeshme (16.01.2021) ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik. Në territorin e Komunës së Sarajit janë shqiptuar 65 gjoba, mes të cilave 15 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 7 për makina të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta dhe 9 për përdorim të telefonit. Nga MPB-ja njoftojnë se kontrollet e shtuara do të vazhdojnë edhe në ditët në vazhdim, andaj apelojnë për kujdes më të madh dhe respektim të rregullave të komunikacionit.