Zbardhen dy plaçkitje! Arrestohet një person nga Vinica

Zbardhen dy plaçkitje! Arrestohet një person nga Vinica

Dyzet vjeçari O.A. nga Vinica, është arrestuar dje për dy vjedhje të rënda. Policia ka konfiskuar sendet e vjedhura dhe ua ka kthyer pronarëve.

MPB informon se dje zyrtarë policorë të Sektorit të Punëve të Brendshme të Vinicës, dje pas marrjes së urdhërit gjyqësore, kanë bastisur një banesë dhe lokale të tjera të O.A. në Vinicë, për shkak të ekzistimit të bazave të dyshimit se ka kryer dy vepra penale “vjedhje e rëndë” dy shtëpive të ukiendit, njëra në vendin e quajtur Sreden dol, në afërsi të Vinicës, tjetra në vendin e quajtur Vërshnik, në afërsi të fshatit Blatec, Vinicë.

“Gjatë kontrollit u gjetën sendet e konfiskuara dhe iu kthyen pronarëve. О.А. Ai është arrestuar në stacionin policorë dhe pas dokumentimit të rastit ndaj tij do të bëhet parashtresë përkatëse” njofton policia.