Zaev: Reformohemi, evropianizohemi dhe shkojmë drejt BE-së

“Reformohemi, evropianizohemi dhe ecim drejt Be-së si pjesë e familjes së madhe evropiane”, me këto fjalë kryeministri Zoran Zaev u drejtua para Federalistëve të rijnë evropian në Kuvendin e Maqedonisë.

“Vizioni im dhe të gjitha hapat që Qeveria e Republikës së Maqedonisë i ka marrë në drejtim të Bashkimit Evropian dhe vlerave të saj janë të të përmirësohet jeta e qytetarëve në një atmosferë politike demokratike”, tha mes tjerash kryeministri Zaev.

Zaev gjithashtu theksoi se kyçja e të rinjve në krijimin e politikave është e rëndësishme dhe se asgjë nuk do e largojë Maqedoninë nga rruga drejt BE-së.

TAGS