WatsApp jep lajmin e keq për miliona njerëz

WatsApp jep lajmin e keq për miliona njerëz


Milio a
je ëz
do

mbete
pa
WhatsApp.

De i
ë
fu d

këtij
muaji,
milio a
pë do ues

WhatsApp
do

mbete
pa
aplikacio i
e
famshëm.

Ata

ka ë
telefo a
pak


vjetë ,
mu d

ke ë
p obleme
dhe

mbete
plotësisht
pa
Whatsapp

shkak

sistemit

vjetë

fu ksio imit.

Sipas
The
Su ,

gjithë
pë do uesit
e
iPho e

uk
ka ë
iOS
9
ose


i,
si
dhe
pë do uesit
e
A d oid

uk
ka ë
A d oid
4.0.3
ose


i,
do

p eke
ga
ky
d yshim.

Nga
kjo,
i
bie
se
do

p eke

gjithë
ata

ka ë

iPho e
4,
ose,

shembull,
Samsu g
Galaxy
S2.

TAGS