(VIDEO) Fillimi i procesit të referendumit në disa nga komunat në Maqedoni

Qysh herët në mëngjes Tv21 me studio të hapur i informoj qytetarët për detajet e para në lidhje me procesin e referendumit. Ja si raportuan gazetarët tanë në teren nga komunat e Kumanovës dhe Tetovës.

TAGS