Tetovë, vazhdon procesi i votimit qetë dhe pa probleme

Tetovë, vazhdon procesi i votimit qetë dhe pa probleme

Tetovë vazhdon i qetë dhe pa probleme. Në 117 vendvotime materiali është dërguar në kohë dhe vendvotimet janë hapur në kohë. Problem me mos gjetje të emërave në lista deri më tani nuk ka patur, përveç disa rasteve që janë kthyer që kanë pasur letërnjoftime me afat të skaduar.

Bashkim Sulejmani

Loading…

TAGS