Tetovë: Gjobiten 40 persona për mosmbajtje të maskave

Tetovë: Gjobiten 40 persona për mosmbajtje të maskave

Policia e Tetovës informon se në 24 orët e undit janë gjobitur gjithsej 40 persona, për mosmbajtje të maskave mbrojtëse.

SPB Tetovë ka regjistruar edhe 18 vendime për izolim nga Inspektorati Sanitar dhe Shëndetësor, ndërsa janë kontrolluar 206 persona.