Shkup, plaku kapet duke vjedhur në marketin e fshatit

Shkup, plaku kapet duke vjedhur në marketin e fshatit

Dje, në ora 13 e 20, në një market në fshatin Marinovë të Shkupit, uniformat blu kanë privuar nga liria personin me inicialet Z.P. (60 vjeç) nga fshati Miladinovc i Shkupit, për shkak se u kap duke vjedhur në market. Tek ai u gjetën gjërat që kishte vjedhur dhe iu kthyen marketit.

 

 

Ai u ndalua në stacionin policor dhe pas dokumentimittë rastit, kundër tij do të ngritet kallëzim adekuat./tn