KSHZ: Dallimin e votuesve në Dibër e bën diaspora

KSHZ: Dallimin e votuesve në Dibër e bën diaspora

Dallimin e numrit të votuesve në listat zgjedhore për zgjedhjet presidenciale dhe ato lokale e bën diaspora. Kështu deklarojnë për ALSAT, nga KSHZ.
“Në listat për zgjedhjet presidenciale janë të paraqitur për të votuar edhe votues nga diaspora, ndërsa për zgjedhjet e parakohshme lokale nuk votojnë nga diaspora, andaj edhe në listën për president ka më shumë votues. Ky dallim nuk është vetëm në Dibër por edhe në Ohër dhe Novo Sellë”, thonë nga KSHZ.

Sipas këtij institucioni, kjo nuk paraqet parregulli.

Loading…

TAGS