Gostivar: Sanksionohen 22 vozitës për tejkalim shpejtësie

Gostivar: Sanksionohen 22 vozitës për tejkalim shpejtësie

Dje në zonën më të gjerë të Gostivarit, është kryer kontroll aksioni për shpejtësinë me të cilën lëvizin automjetet jashtë vendbanimit informon Tetovasot. Gjatë kontrollit, janë zbuluar dhe sanksionuar gjithsej 22 shpejtësi të tejkaluara, nga të cilët 3 për më shumë nga 70 km në orë, 10 shkelje për 50 deri në 70 km në orë dhe 9 tejkalime për 30 deri në 50 km në orë. Të gjithë shkelësve u janë përgatitur parashtresat adekuate dhe ata do të përballen me masat e përcaktuara sipas ligjit.Ts