Gjendet një mjet i pashpërthyer në Lipjan

Gjendet një mjet i pashpërthyer në Lipjan

Në Lipjan një person ka raportuar se gjatë pastrimit në oborrin e shtëpisë së tij, kishte hasur në një mjet të dyshuar.

Njësitë përkatëse policore ka siguruar vendin e ngjarjes derisa njësit për deminim i FSK-së dhe KFOR-it amerikan kanë bërë tërheqjen e mjetit pa incidente. /Telegrafi/

TAGS