Digjen një shtëpi dhe një banesë në Kumanovë

Digjen një shtëpi dhe një banesë në Kumanovë

Përveç një shtëpie, dje në Kumanovë është djegur edhe një banesë në rrugën “Karadçki odredi” në lagjen “Tode Mendol”. Në zjarr është përfshirë kuzhina, dhoma e ditës dhe dhoma e gjumit, informuan sot nga njësiti zjarrfikës i Kumanovës.

Ky zjarr është regjistruar në ora 21:50. Zjarrfikësit kumanovarë kanë intervenuar me dy automjete dhe gjashtë zjarrfikës.

Vetëm një orë më parë është djegur edhe një shtëpi në qendër të Kumanovës, në krahun e rrugës “Goce Dellçev”. Në zjarr kanë intervenuar tre automjete zjarrfikëse.

Dy zjarre janë shuar gjysmë ore pas mesnatës.

Loading…

TAGS