Arrestohet personi nga Tanusha i kërkuar me urdhërarrest

Arrestohet personi nga Tanusha i kërkuar me urdhërarrest

Më datën 04.08.2021 në ora 15:15 minuta në kej.”13-të Nëntori” në Shkup, nëpunës policorë të NJPB Kisella Vodë-Seksioni për Ndjekje, në bazë të shpalljes të urdhërarrestit qendror, nga liria e kanë privuar E.S. (36) nga f. Tanushë- Shkup për vuajtjen e dënimit me burg në kohëzgjatje prej tri viteve për veprat e kryer penale në bazë të nenit 297  dhe nenit 300 të Kodit Penal.

Personi do të shoqërohet në institucion ndëshkues-përmirësues.