Arrestohet një 65-vjeçar nga Shkupi për shkak të tregtisë me lëndë narkotike

Arrestohet një 65-vjeçar nga Shkupi për shkak të tregtisë me lëndë narkotike

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme me urdhër paraprak të gjykatës ka kryer bastisje në një shtëpi në Shkup.

Nga MPB njoftojnë se është arrestuar 65-vjeçari Z.V. nga Shkupi.

“Gjatë kontrollit në shtëpi janë gjetur dy pako me amfetaminë, një pako me marihuanë dhe një peshore, ndërsa gjatë kontrollit në zonën përreth shtëpisë janë gjetur pesë pako të mëdha amfetamine dhe një pako me marihuanë, të groposura në lokacione të ndryshme”, thuhet në njoftimin e MPB-së.