Arrestohen gjashtë persona nga Prilepi të kërkuar me fletarrest

Arrestohen gjashtë persona nga Prilepi të kërkuar me fletarrest

Nëpunës policor nga Zyra e jashtme për punë kriminalistike pranë Departamentit për punë të brendshme në Prilep sot kanë arrestuar gjashtë persona të kërkuar me fletarrest.

MPB sot njoftoi se ka arrestuar S.Xh. (37), I.S (27) , Xh.A. (28), Xh.A. (31), T.A. (40) dhe A.M. (31), të gjithë nga Prilepi për vuajtjen e dënimit me burg.

Personat i janë dorëzuar Shtëpisë ndëshkuese përmirësuese- burgut në Manastir.