395 raste të reja dhe 15 viktima nga koronvirusi në vend

395 raste të reja dhe 15 viktima nga koronvirusi në vend

396 raste të reja, 15 viktima dhe 442 persona të shëruar është bilanci i Kovid-19 për 24 orët e fundit. Indeksi i probabilitetit të rasteve pozitive në raport me numrin e testeve sot rezulton 18 për qind. Më shumë raste janë regjistruar në Shkup, ndërsa në qytetet tjera nuk janë regjistruar më shumë se nga 20 raste të reja. Numri më i lartë i të shëruarve është regjistruar në Shkup, Prilep dhe Kavadarc. Bilanci i rasteve aktive mbetet mbi 16 mijë.

– Advertisment –