Trendafilov: Shkupi nuk i zbatoi dispozitat e marrëveshjes me Bullgarinë

Trendafilov: Shkupi nuk i zbatoi dispozitat e marrëveshjes me Bullgarinë

Besimi në komunikimin mes Shkupit dhe Sofjes ka humbur dhe duhet të rikthehet, thotë në emisionin e sotëm në “360 Gradë” në Alsat, Gjorgji Trendafilov, kryetari i Unionit Demokratik Qytetar (GDU).

– Advertisements –

Sipas tij, qeveria në Shkup nuk i ka zbatuar në mënyrë të duur dispozitat e marrëveshjes.

“Duhet të tregohet një gjest vullneti i mirë, ndoshta nga të dyja palët.” “Unë pajtohem që pushteti në Shkup nuk i zbatoi dispozitat e marrëveshjes dhe se duhet të tregojë gatishmëri në pjesën se synon t’i zbatojë ato për të rikthyer besimin te bashkëbiseduesi”, tha Trendafilov.