Tre të vdekur, 168 të raste të reja me koronavirus në Maqedoni

Tre të vdekur, 168 të raste të reja me koronavirus në Maqedoni

Gjatë 24 orëve të fundit, Maqedonia e Veriut ka shënuar 3 viiktima, një shifër e ulët në krahasim me ditët e fundit.

Dy pacientë të ndjerë janë nga Shkupi dhe një nga Gostivari.Gjithashtu janë konfirmuar me koronavirus 168 raste të reja, ndërsa 70 janë shëruar.