Tragjike! Fëmija 9-vjeç bie nga lartësia, dërgohet me urgjencë drejt spitalit

Tragjike! Fëmija 9-vjeç bie nga lartësia, dërgohet me urgjencë drejt spitalit

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Belsh.Sipas informacioneve të para mësohet se një fëmijë, i moshës rreth 9-vjecare ka rënë nga lartësia.

Dyshohet se i mituri ka pësuar dëmtime të mëdha në kokë, dhe është dërguar me urgjencë drejt spitalit.