Tetovë: Arrestohen dy persona për sulm fizik

Tetovë: Arrestohen dy persona për sulm fizik

Dje në ora 15.15 në Tetovë, efektivët e policisë nga SPB Tetovë kanë privuar nga liria persobnat A.L. (25) dhe A.E. (24), të dy nga Tetova, për arsye se më herët në rrugën “Ivo Lola Ribar” kishin sulmuar fizikisht personin F.A. (31) nga Poroji i Tetovës. Të njëjtit janë mbajtë në Stacionin Policor të Tetovës dhe pasi çështja të dokumentohet plotësisht, do të përgatitet parashtresë adekuate.TS