Tag: shpëtuan

E pazakontë: Lind foshnja me tre këmbë dhe dy organe gjenitale

14/10/2019

Mjekët që shpëtuan një fëmijë të lindur me tre këmbë, dy penisë dhe me mungesë anusi kanë thënë që ai do të jetojë një ‘jetë ... Read More

Të mbijetuarit e masakrës së Dubravës, rrëfejnë tmerrin e përjetuar 20 vite më parë (Video)

22/05/2019

Dy dekada pas masakrës së Dubravës, në burgun ku ndodhi ky krim, rrëfejnë ata që shpëtuan.  Pesë ditët e tmerrit, të mbijetuarit i kanë të ... Read More

Shkëputet mbajtësja e platformës, pastruesit e xhamave u luhatën jashtë katit të 24-të (Video)

26/01/2019

Pastruesit e xhamave shpëtuan të pa lënduar, pasi u shkëput mbajtësja e platformës dhe ata u luhatën për një kohë, jashtë katit të 24-të të ... Read More

Edhe pse u kapën me lëndë narkotike, gjyqtari anglez i falë të rinjtë – e gjitha ndodhi për shkak të drejtshkrimit të tyre

04/01/2019

Dy studentë i shpëtuan burgut për trajtimin e lëndëve narkotike, pasi një gjyqtar u impresionua nga drejtshkrimi dhe gramatika e tyre në mesazhet në telefona. ... Read More