SPAK e akuzoi për trafik droge, çështja ‘Tahiri kthehet në Apelin e GJKKO

SPAK e akuzoi për trafik droge, çështja ‘Tahiri kthehet në Apelin e GJKKO

Gjykata e Lartë ka kthyer çështjen e Saimir Tahirit në Apelin e GJKKO.


Tashmë Tahiri do të rigjykohet nga Shkalla e Dytë e cila do të marrë një vendim përfundimtar.

Pas përfundimit të seancës, ish-ministri Tahiri komentoi shkurt duke thene: “Do ndjekim procedurën dhe do shkojmë në apel përsëri”

Në fakt kjo ishte dhe kërkesa e vetë ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahirit.

Ndërkohë, nga ana tjetër, Gjykata e Lartë ka rrëzuar kërkesën e ish-drejtorit të Policisë Vlorë, Jaeld Cela për t’u liruar.