Regjistrohen 639 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Regjistrohen 639 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të kaluara (26/27.11.2020) në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë janë regjistruar 639 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

Nga Ministria për Punë të Brendshme (MPB) në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë dhe zbatojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria dhe të cilat kanë për qëllim ballafaqimin me Kov id-19.