Qeveria ngrin çmimet e ushqimeve bazë!

Qeveria ngrin çmimet e ushqimeve bazë!

Ministria e Ekonomisë njofton se në seancën e sotme Qeveria ka sjell vendim për ngrirjen e çmimeve për disa produkte bazë në tregtinë me shumicë dhe pakicë, transmeton TV21.

Si rrjedhojë është ngrirë çmimi i:

-bukës
-sheqerit
-miellit – tip 400
-vajit për ushqim
-qumështit me përmbajtje yndyre prej 2,8%, 3,2% и 3,5%;
-mishit të freskët dhe produkteve të mishit
-djathit dhe gjizës

Nga Ministria e Ekonomisë njoftojnë se ky vendim do të jetë i vlefshëm deri më 31 janar 2022