Pas raportimit të Alsat, kjo ministri nis zbatimin e gjuhës shqipe

Pas raportimit të Alsat, kjo ministri nis zbatimin e gjuhës shqipe

Muaj më parë Alsat pati raportuar se gjuha shqipe nuk po gjenë zbatim as në Institucionet e drejtuara nga kuadro shqiptarë. Ndër to ishte edhe Ministria e Bujqësisë e cila tashmë ka filluar të zbatoj ligjin për gjuhën shqipe. Tanimë në web faqen zyrtare të këtij institucioni, lajmet figurojnë në gjuhën shqipe dhe jo vetëm.

https://alsat.mk/ligji-per-gjuhet-nuk-gjen-zbatim-edhe-ne-institucione-te-drejtuara-edhe-nga-kuadro-shqiptare/?fbclid=IwAR2KHxZrSsMIklpl_kiBGIi752mrlDmy_zVoGYcxazSzzbxP5ArqEdRLzto