Në Studeniçan deri në ora 13 kanë votuar 2.175 persona

Në Studeniçan deri në ora 13 kanë votuar 2.175 persona

Në Komunën e Studeniçan deri në ora 13 kanë votuar vetëm 13.13  % e trupit votues ose 2.175  votues, shkruan Almakos.

Përndryshe procesi është i qetë dhe pa incidente.