Në Likovë deri në ora 13 kanë votuar 3.029 persona

Në Likovë deri në ora 13 kanë votuar 3.029 persona

Në Komunën e Likovës deri në ora 13 kanë votuar vetëm 11.65  % e trupit votues ose 3.029  votues, shkruan Almakos.

Përndryshe procesi është i qetë dhe pa incidente.