Në Kumanovë deri në ora 13 kanë votuar 10.114 persona

Në Kumanovë deri në ora 13 kanë votuar 10.114 persona

Në Komunën e Kumanovës deri në ora 13 kanë votuar vetëm 12.47  % e trupit votues ose 10.114  votues, shkruan Almakos.

Përndryshe procesi është i qetë dhe pa incidente.