Në Çair deri në ora 13 kanë votuar 5.746 persona

Në Çair deri në ora 13 kanë votuar 5.746 persona

Në Komunën e Çairit deri në ora 13 kanë votuar vetëm 15.77  % e trupit votues ose 5.746  votues, shkruan Almakos.

Përndryshe procesi është i qetë dhe pa incidente.