Nazim Bushi mbështetës i përkryer i organizatave të ndryshme kulturore

Nazim Bushi mbështetës i përkryer i organizatave të ndryshme kulturore

Drejtuesit e Folk Fest kanë falënderuar biznesmenin Nazim Bushi për përkrahjen që ia ka dhënë atyre.

Në letrën e falënderimit thuhet se është një njeri vizionar me ide përparimtare.

Në vijim po ua përcjellim letrën e plotë të falënderimit:

Nje njeri vizionare, me ide perparimtare dhe shume i suksesshem ne punen e tij, i integruar dhe shume punetore, i hapur per bashkepunim dhe shume ndihmues per perparimin e shoqerive te ndryshme.

Behet fjale per te madhin z. Nazim Bushi, i cili me punen e tij te pandalshme, modestine dhe bujarine shpirterore gjithmone iu ka qendruar afer njerezve te cilet jane marre me sport, kulture, shkence etj.

Ne shoqerine tone emrat e tille jane te ralle dhe veshtire per t’i gjetur. Te jemi pafund faleminderues e mirenjohes per gjithcka i nderuar mik.