MPB: Janë regjistruar 549 shkelje për mosmbajtje të maskës

MPB: Janë regjistruar 549 shkelje për mosmbajtje të maskës

Në të gjithë territorin e vendit në 24 orët e fundit janë regjistruar 549 gjoba për mosmbajtjen e maskës.

Ministria e Punëve të Brendshme iu bën apel qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, për parandalimin e Covid-19.