LSDM: Mickoski është kundër sukseseve të shtetit, kundër interesave të qytetarëve

LSDM: Mickoski është kundër sukseseve të shtetit, kundër interesave të qytetarëve

Nëpërmjet një njoftimi të LSDM-së thuhet se Mickoski mbetet i bllokuar në regjim e vjetër dhe shtetin dëshiron ta kthejë në izolim dhe ndarje.

“Askush nga ai nuk pret ndryshe. Ai nuk din dhe nuk dëshiron të punojë për interesat e qytetarëve. Politikani pa qëndrim Mickoski dhe VMRO-DPMNE-ja e tij gjithkund lobojnë të mos nisim bisedimet për anëtarësim në BE”, thonë nga kjo parti.

Sipas tyre, Mickoski din vetëm të bllokojë dhe të kundërshtojë sukseset e shtit në kundërshtim me interesat e qytetarëve.