LajTme

https://www.youtube.com/watch?v=Ey3bo6K0e5Q “LajTme” janë lajmë të vërteta; rrallë e përmallë; aty do shihni si një foto…

https://www.youtube.com/watch?v=74QBKIK1kCY “LajTme” këtë javë njerëzit i anashkalon dhe shtazët i avancon; pse për disa kafshë…

https://www.youtube.com/watch?v=3SAd5i1zKeg “LajTme” këtë javë se pse bëhet protest e gjet, i gjeti edhe portokallat te…

https://www.youtube.com/watch?v=SHm3ATYQ4GA “LajTme” sjell të vërtetën e të lajtmes të presidentit me abolimin, gabimin dhe demolimin.…

https://www.youtube.com/watch?v=IlYOjXrkzRc Dita e re, qeveria e re, edhe e re se, mos pyet; na ndiqni,…


Portali është në pronësi të Almakos, lajmet dhe informacionet tjera nga portali nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi. Për të shfrytëzuar informatat e këtij portali ju lutemi kontaktoni personat përgjegjës, ose shkruani në email-in oficial të portalit.


ALMAKOS MEDIA GROUP
Adresa:
Miroslav Krleza 14, 1000 Shkup, Maqedoni Veriore

Tel/fax: +389 71 322 229
Email: [email protected] | [email protected]

© 2023 Almakos. Të gjitha të drejtat e rezervuara!
close button