LajTme

https://www.youtube.com/watch?v=PS0H2yisT1Y “LajTme” vjen me episodin të rradhës ku trajtohen sërrish pregaditjet për zgjedhje, por edhe…

https://www.youtube.com/watch?v=jP9SacWJedE Të nderuar shikues, ju që na keni ditë dhe ju që na keni pritë,…

pcb_mars_2023
bet365


Portali është në pronësi të Almakos, lajmet dhe informacionet tjera nga portali nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi. Për të shfrytëzuar informatat e këtij portali ju lutemi kontaktoni personat përgjegjës, ose shkruani në email-in oficial të portalit.


ALMAKOS MEDIA GROUP
Adresa:
Miroslav Krleza 14, 1000 Shkup, Maqedoni Veriore

Tel/fax: +389 71 322 229
Email: [email protected] | [email protected]

© 2023 Almakos. Të gjitha të drejtat e rezervuara!