Kapet me drogë, në shtëpi mbajti peng dy femra – njëra fëmijë

Kapet me drogë, në shtëpi mbajti peng dy femra – njëra fëmijë

Sot, në fshatin Vasilevë të Strumicës policët kanë arrestuar T.M.(36), pasi gjatë bastisjes në shtëpinë e tij, me urdhër gjyqësor, është gjetur marihuanë,

Gjithashtu, siç njoftojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme, në shtëpinë e tij janë kapur edhe dy gra nga Radovishi, G.O dhe një e mitur – fëmijë.

T.M. është mbajtur në stacion policor./TV21