Jo çdo reklamë që bëhet është e realtë

Jo çdo reklamë që bëhet është e realtë

Jo çdo reklam që bëhet është e realtë, këtë e dëshmoi udhëtimi 3 ditor në Instambull me Agjensionin Besa Trans. Ky agjension që nga fillimi nuk kishte aspak kordinim mes udhëheqësve dhe udhëtarëve thjesh ju udhëtar bëjnë çka të doni sepse për ne është më e rëndësishme vetëm paren me ua mar. Ndërsa akomodimi ishte kts shëtijtja nuk kishte aspak kordinim me një fjalë ju ngel juve gjinduni ashtu si dini. Për fat të keqë edhe pse patëm disa raste që udhëtarët të cilët ishin pleq shkaku që u humbën nga mos kordinimi i përgjegjësve të cilët ishin në autobus dhe për fat keq këta të moshuar u lan në mëshirë të Zotit nga ana e agjensionit, dhe filluan udhën për të shkuar tek anija në të cilën filluan të vallëzojn edhe pse të tjerët nuk ishin aspak të kënaqur nga organizimi. Çdo herë që nga udhëtarët dëshironin që të kontaktojnë me pronarin “udhëheqësit” e grupit kishin frik në një farë mënyre për ta thirur pronarin dhe t’ia tregojnë pakënaqësitë e udhëtarëve. Duke qenë në Instabull disa her autobusi pësoi disa devekte, por duke u këthyer në Maqedoni shoferi e humbi rrugën në Sofia të Bullgarisë dhe disa rrotullime i bëmë por çka është më e keqja udhëtarët përsëri i konsiderojke fajtorë dhe nuk pranojke këshilla po nga mendjemadhësia mirte edhe guximin që ta ngrisë zërin. Të gjithë udhëtarët kishin ankesat mos pëlqimin e organizimit por e gjithë kjo shkoj në vesh të shurdhër. Pasi mbëritëm në Kufirin e Maqedonisë në Kriva Palank autobusi pësoi devekt dhe të gjithë qytetarët u detyruan që të ngelin jashtë dhe të presi që të vjerë mjeshtri për ta rregulluar problemin. Aq shumë ka për të treguar, por po e laj me kaq duke shpresuar se agjensioni turistik Besa trans që ta ndryshojë sjelljen dhe ta përforëcojë organizimin!
P.s këto nuk janë vetëm fjal të mija por edhe të gjithë udhëtarëve që ishin me mua në të njetin autobus….!

Hamzi Ibraimi