Janushev: Udhëheqim në pjesën më të madhe të vendit

Janushev: Udhëheqim në pjesën më të madhe të vendit

Sekretari i VMRO-DPMNE-së në një dalje para gazetarëve në selinë e VMRO-DPMNE-së tha se nga të dhënat e deritanishme Gordana Siljanovska udhëheq me një diferencë të madhe para dy kandidatëve të tjerë gati në të gjitha komunat e Maqedonisë. Ai tha se edhe pse Gordana ishte e vetme para LSDM-së, BDI-së dhe gjithë partive të tkera në pushte ajo arrit i fitojë.

Loading…

TAGS