Ja sa persona u gjobitën për mosmbajtje të maskës në 24 orët e fundit

Ja sa persona u gjobitën për mosmbajtje të maskës në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit (23/24.01.2021) në gjithë territorin e vendit janë shqiptuar 385 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventivë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e Qeverisë të cilat kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

– Advertisment –