Gashi: Zoti i pastë mëshiruar ata që sot i strehuam në tokë, ndërsa ia dorëzuam Qiellit

Gashi: Zoti i pastë mëshiruar ata që sot i strehuam në tokë, ndërsa ia dorëzuam Qiellit

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, u ka shprehur ngushëllime familjarëve të cilët humbën më të dashurit e tyre në aksidentin tragjik në Bullgari.

“Në jetën tonë ka disa çaste kur dhimbja bëhet e vështirë dhe rëndë e përshkrueshme. Por, ka ca ditë kur dhimbja i shter edhe fjalët. Kështu ishte sot Shkupi ynë.
Zoti i pastë mëshiruar ata që sot i strehuam në tokë, ndërsa ia dorëzuam Qiellit dhe Ai u dhashtë durim e fuqi familjarëve të tyre për ta përballuar këtë dhimbje! ”, ka shkruar Gashi në proflin e tij në Facebook./TS