Ganiu: Ne jemi komuna e tretë për transparencë në Maqedoni

Ganiu: Ne jemi komuna e tretë për transparencë në Maqedoni

Visa Ganiu, kandidati i BDI-së, për komunën e Çairit, në Programi 200 ka thënë se  hulumtimet që ai i ka e nxjerrin  komunën që aktualisht e udhëheqë, si komuna e tretë për transparencë.

– Advertisements –

Ai ka thënë po ashtu se nuk ka hapërisë për keqpërdorime.

“Varet nga cili këndvështrim hulumtohet transparenca. Unë e kam një hulumtim që ne dalim  komuna e trëtë për transparencë, dhe ju them se nuk ka hapësirë për keqpërdorime”, u shpreh Ganiu./ Alsat.mk