Era lëviz barrierat në bulevardin “Kërste Misirkov”, goditen veturat

Era lëviz barrierat në bulevardin “Kërste Misirkov”, goditen veturat

Barrierat e vendosura si masë sigurie për rikonstruimin e bulevardit “Kërste Misirkov” tashmë kanë filluar të paraqesin problem për qytetarët. Moti i ligë dhe era e fortë që ka kapluar qytetin ka filluar t’i lëvizë ato, si dhe po shkakton problem në qarkullimin e trafikut./Alsat

Loading…